Ondernemen Netwerken

Voor ondernemers kan een netwerk veel opleveren. Vaak is het handig om met collega-ondernemers samen te werken. Bijvoorbeeld omdat u samen iets organiseert en de kosten deelt. Maar ook voor andere organisaties en instellingen kan een netwerk veel betekenen.

We hebben de belangrijkste netwerkorganisaties voor u op een rij gezet: de landelijke verenigingen en de netwerken in Utrecht. Bekijk eens ook de bijeenkomsten en events en informatie over bedrijf starten. Mist u nog een netwerkorganisatie? Laat ons dit weten via ez@utrecht.nl


Landelijke en lokale netwerken

Agenda Stad
Ministeries, steden, provincies, het bedrijfsleven en overige partners werken hier samen aan vernieuwing en gezonde, internationale concurrentie. Agenda Stad vraagt aandacht voor economische, bestuurlijke, ruimtelijke en sociale doelen.

Click.nl 
Dit landelijke kennis- en innovatienetwerk brengt mensen en middelen bij elkaar. Doel van Clicknl is om de Nederlandse creatieve industrie internationaal te promoten.

Economic Board Utrecht 
Dit netwerk verbindt bedrijven en organisaties die elkaar nu nog niet (genoeg) vinden. Bijvoorbeeld overheden, kennisinstellingen en bedrijven. 

Innovatie en ict
Op deze pagina vindt u netwerken rond ict.

Jong ondernemen
Bij Jong Ondernemen ontdekken jongeren hun talenten en werken ze aan hun 'ondernemende houding'. Ze krijgen begeleiding en leren zo hoe het is om ondernemer te zijn. 

Kamer van Koophandel
De Kamer van Koophandel (KvK) helpt u als ondernemer verder met ondernemen. Bijvoorbeeld met informatie uit het Handelsregister of via seminars, online informatie en adviesgesprekken. Ondernemers in Utrecht vallen onder de KvK Utrecht.

Koninklijke Horeca Nederland | Utrecht
Koninklijke Horeca Nederland heeft 245 afdelingen in heel Nederland. Ook in Utrecht komt de organisatie op voor de belangen van de horeca en worden er regelmatig (netwerk)bijeenkomsten georganiseerd.  

MKB Utrecht
MKB-Utrecht komt op voor de belangen van ondernemers in de gemeenten De Bilt, Bunnik, Houten, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht en Zeist.

NL Groeit
NL Groeit helpt ondernemers (vanaf € 1 miljoen omzet) door te groeien en denkt mee over educatie (onderwijs) biedt coaching en denkt mee over andere zaken die bijdragen aan groei.  

Ondernemersverenigingen
Het overzicht van alle ondernemersverenigingen in Utrecht vind u hieronder ingedeeld per wijk.

Binnenstad

Leidsche Rijn

Noordoost

Noordwest

Oost

Overvecht

Regio Utrecht

Vleuten-De Meern

West

Zuid

Zuidwest

Ondernemers Academie UOA
Biedt ondernemers, van start-up tot scale up, programma’s aan die helpen het bedrijf te laten groeien. De training bestaat uit  workshops, coaching, advisering én inspiratie bijeenkomsten.

Open Coffee Utrecht Business Network
Dit netwerk verbindt ondernemers in Midden-Nederland via netwerk evenementen.

Social Impact Factory 
Een platform waar (sociaal) ondernemers samen nadenken over maatschappelijke en ecologische (milieu)vraagstukken.

UDesign 
Deze stichting verbindt Utrechtse kennisinstellingen en ondernemers uit de creatieve industrie. Hier komen plannen en ideeën over design en ontwerp, samen. 

Utrecht Ondernemers netwerk
Utrecht Ondernemers netwerk organiseert elke 2de dinsdag van de maand een inhoudelijke bijeenkomst voor ondernemers uit de regio Utrecht bij HNK Utrecht Centraal Station voor MKB-ers en ZZP-ers uit de omgeving van Utrecht.

VNO-NCW Midden
VNO-NCW komt op voor de belangen van ondernemers in Midden- en Oost-Nederland. Daarnaast biedt de organisatie service en werkt ze aan een gezond ondernemersklimaat met interessante netwerken.

Hulp en contact Economische zaken

Telefoon

14 030

WhatsApp voor ondernemers

logo van whatsapp 06 - 22 09 84 78
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00 uur

E-mail

ez@utrecht.nl

Postadres

Postbus 8406, 3503 RK Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur

Uw mening