Meepraten en op de hoogte blijven

Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. En u kunt zich aanmelden voor de klankbordgroep om mee te denken over Overvecht-Noord aardgasvrij.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws rondom het aardgasvrij maken van Overvecht-Noord? Of nieuws over projecten in de stad die bijdragen aan een duurzaam Utrecht? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar.

Toestemming

Door u aan te melden geeft u toestemming aan de gemeente Utrecht om uw e-mailadres te verwerken (gebruiken). Wij gebruiken dit alleen voor het toesturen en verbeteren van deze nieuwsbrief. We verzamelen bijvoorbeeld informatie over klikgedrag om te zien wat het meest gelezen wordt.

Afmelden

Wilt u zich later toch liever afmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan altijd: in elke nieuwsbrief staat onderaan een link waarmee u kunt afmelden. Hiermee trekt u uw toestemming in. Wij verwijderen dan uw e-mailadres/gegevens.

Meedenken over Overvecht-Noord aardgasvrij

De gemeente werkt bij de overgang naar een aardgasvrije buurt nauw samen met bewoners en ondernemers uit de buurt. We hebben veel informatie bij hen opgehaald, bijvoorbeeld via buurtgesprekken, een bewonersonderzoek en een bijeenkomst over de wensen voor verwarmen zonder aardgas.

Er is een groep van bewoners die adviseert over de plannen. Wilt u deelnemen aan deze klankbordgroep? Meld u aan via overvechtaardgasvrij@utrecht.nl.

Hulp en contact Energie

Telefoon

14 030

E-mail

energie@utrecht.nl

X (eerder Twitter)

@Energie030