Duurzame stad Aanvraag tuintegels ophalen (alleen voor particulieren)

Vragen met een * zijn verplicht.

Uw aanvraag

Gaat u voor meer groen en haalt u tegels uit uw tuin? Dan halen wij de tegels (minimaal 1 m2) bij u op. Vul daarvoor het formulier in. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om een afspraak te maken om de tegels op te halen. Bewaar de tegels tot die tijd in uw eigen tuin. In de vakantieperiode kan het wat langer duren voor we uw aanvraag in behandeling nemen.

Voorwaarden

  • We halen alleen tegels op die plaats maken voor gras, planten of ander (levend) groen (dus geen kunstgras).
  • We halen geen zand, grond of planten op.
  • We kunnen contact met u opnemen om de nieuwe inrichting van uw tuin te bekijken.
  • We beoordelen de aanvraag aan de hand van de schets of foto van de situatie.
  • We kunnen in sommige gevallen weigeren om de tegels op te halen. We beoordelen dit per aanvraag.
  • Zet de tegels pas op de stoep op de dag dat we ze komen ophalen.

Toesturen foto of schets

Mail ons een foto of tekening waarop uw hele tuin te zien is. Geef op de foto of tekening duidelijk aan welke tegels weggaan. En geef aan hoeveel m2 dit is. Deze kunt u sturen naar: waterproof030@utrecht.nl. Vermeld in de e-mail ook uw adresgegevens.

De gemeente mag contact met mij opnemen, om mij te vragen of ik mee wil doen aan een promotieactie voor de tegelophaalactie. Bijvoorbeeld voor een filmpje, nieuwsbericht of advertentie.

Privacyverklaring

Uw gegevens hebben we nodig om uw aanvraag te beoordelen en om een afspraak te maken om de tegels op te halen. We delen uw gegevens niet met anderen. We bewaren uw gegevens tot een jaar na uw aanvraag. Daarna verwijderen we uw persoonlijke gegevens. Na dat jaar bewaren alleen gegevens over het aantal opgehaalde tegels.

Geeft u ook akkoord om contact met u op te nemen over deelname aan promotie voor de tegelophaalactie? Dan bewaren we uw gegevens ook om hierover contact met u op te kunnen nemen.