Duurzame stad Aanvraag tuintegels ophalen (alleen voor particulieren)

Gaat u voor meer groen en haalt u tegels uit uw tuin? Dan halen wij de tegels (minimaal 1 m2 en maximaal 12 m2) bij u op. Vul daarvoor het formulier in.

Voorwaarden

  • We halen alleen tegels op die plaats maken voor gras, planten of ander (levend) groen (dus geen kunstgras).
  • We halen geen zand, grond of planten op.
  • We kunnen contact met u opnemen om de nieuwe inrichting van uw tuin te bekijken.
  • We beoordelen de aanvraag met een schets of foto van de situatie.
  • We kunnen in sommige gevallen weigeren om de tegels op te halen. We beoordelen dit per aanvraag.
  • Zet de tegels pas op de stoep op de dag dat we ze komen ophalen.

Wilt u meer dan 12 m2 tegels laten ophalen, omdat u meer wilt vergroenen? Neem dan contact op met waterproof030@utrecht.nl.

Na uw aanvraag

Binnen 5 werkdagen nemen we contact met u op om een afspraak te maken om de tegels op te halen. Bewaar de tegels tot die tijd in uw eigen tuin. In de vakantieperiode kan het wat langer duren voor we uw aanvraag in behandeling nemen.

Vragen met een * zijn verplicht.

Uw aanvraag

Uploaden foto of schets

Om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen hebben wij een foto of schets van uw tuin nodig. Upload hieronder een foto of tekening waarop uw hele tuin te zien is. Geef op de afbeelding duidelijk aan:

  • Wat de afmetingen van de tuin zijn.
  • Welke tegels weggaan. En hoeveel m2 dit is.
  • Wat er voor de tegels in de plaats komt.

Let op! de foto mag maximaal 10MB groot zijn.

De gemeente mag contact met mij opnemen, om mij te vragen of ik mee wil doen aan een promotieactie voor de tegelophaalactie. Bijvoorbeeld voor een filmpje, nieuwsbericht of advertentie.

Privacyverklaring

Uw gegevens hebben we nodig om uw aanvraag te beoordelen en om een afspraak te maken om de tegels op te halen. We delen uw gegevens niet met anderen. We bewaren uw gegevens tot een jaar na uw aanvraag. Daarna verwijderen we uw persoonlijke gegevens. Na dat jaar bewaren alleen gegevens over het aantal opgehaalde tegels.

Geeft u ook akkoord om contact met u op te nemen over deelname aan promotie voor de tegelophaalactie? Dan bewaren we uw gegevens ook om hierover contact met u op te kunnen nemen.