Elektrische deelbakfietsen

Op vaste plekken in verschillende wijken staan elektrische deelbakfietsen van Cargoroo. Deze deelbakfietsen kunt u gebruiken. Wilt u deelbakfietsen zonder vaste plekken aanbieden in Utrecht? U kunt begin 2024 een vergunning aanvragen.

Gebruik deelbakfiets met vaste plek

De deelbakfiets is een duurzaam alternatief voor korte autoritten. Buurtbewoners kunnen bijvoorbeeld makkelijk kinderen van school halen en brengen. En boodschappen of grote aankopen vervoeren of verhuizen.

De deelbakfietsen van Cargoroo staan op een vaste plek in de wijk. Na het gebruik zet u de deelbakfiets op dezelfde plek terug. Kijk in de app van Cargoroo waar de deelbakfietsen in Utrecht staan. En of de deelbakfiets beschikbaar is.

Lees meer over hoe u een deelbakfiets huurt

Deelbakfiets zonder vaste plek

Een deelbakfiets kan handig zijn voor een enkele rit. Bijvoorbeeld als u ergens langer blijft, zoals in een park, museum of sportvereniging. Of als u naar het station of een P&R gaat. U betaalt dan niet voor de tijd dat de deelbakfiets stilstaat. Deze deelbakfietsen mag u achterlaten op de daarvoor aangewezen plekken.

In de zomer van 2024 komen de deelbakfietsen zonder vaste plek van Baqme in de stad. Baqme heeft een vergunning voor 2 jaar gekregen. En mag 250 deelbakfietsen in Utrecht aanbieden. 

Lees meer over hoe u een deelbakfiets zonder vaste plek huurt

Hulp en contact Deelvervoer

Telefoon

14 030

E-mail

deelvervoer@utrecht.nl