Wijken Wijk Vleuten-De Meern

Hindersteinlaan Vleuten, oud dorpsgezicht met modern kunstwerk

De wijk Vleuten-De Meern bestaat uit de oude woonkernen Vleuten en De Meern. Ook de buurten Haarzuilens, Rijnenburg, Oudenrijn, Vleuterweide en Veldhuizen horen bij de wijk.

We zijn weer open

Hebt u een vraag aan de gemeente of weet u niet precies waar u uw vraag moet stellen? Dan bent u welkom bij de balie van het Wijkservicecentrum. Samen komen we er vast uit. Onze medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur voor u klaar en helpen u graag op weg. We hebben maatregelen genomen vanwege het coronavirus. U kunt daarom veilig langskomen. Ook kunt u natuurlijk telefonisch of per mail contact opnemen.

Boodschap van wijkwethouder Maarten van Ooijen

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben grote invloed op ons werk, ons privéleven, op onze families en op onszelf. Ondertussen zien we in Vleuten-De Meern veel mooie nieuwe ideeën en samenwerkingen ontstaan. Veel bewoners dragen een extra steentje bij, bieden hulp aan waar nodig en kijken om naar hun buurtgenoten.

Lees de boodschap van Maarten van Ooijen voor de wijk

Wijkservicecentrum

Het wijkbureau van Vleuten-De Meern zit in het wijkservicecentrum in Vleuten. Verder vindt u hier onder andere loket burgerzaken en de bibliotheek. Ook kunt u er terecht voor kranten en folders of het gebruik van internet.

Kijk waarvoor u in het wijkservicecentrum terecht kunt

Hulp en contact Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern

Telefoon

14 030

Bezoekadres

Dorpsplein 1, Vleuten

Openingstijden gebouw

Maandag t/m vrijdag 7.00 - 17.00 uur

Let op: het wijkbureau en burgerzaken hebben andere openingstijden.

Loket burgerzaken

Voor bijvoorbeeld uw paspoort of rijbewijs en het doorgeven van verhuizing, geboorte of overlijden. Langskomen kan alleen op afspraak.

Maak een afspraak

Meer over burgerzaken

Wijkbureau

Het wijkbureau is hét gemeentelijke aanspreekpunt voor bewoners en ondernemers uit Vleuten-De Meern.

Openingstijden wijkbureau

9.00-12.00 uur

Meer over het wijkbureau