Werken bij de gemeente

De gemeente Utrecht is een organisatie met ambitie. Wij willen het beste voor Utrecht. Wij zoeken regelmatig nieuwe medewerkers, trainees en stagiairs met hart voor de stad. Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij de gemeente Utrecht?

Utrecht zoekt betrokken medewerkers, ambitieuze trainees en gemotiveerde stagiairs.

Kijk op het vacatureoverzicht voor passende vacatures.  

Jobmailservice

Wil je onze vacatures niet mislopen? Meld je dan aan voor de jobmailservice. Je krijgt direct een bericht wanneer de gemeente Utrecht een interessante vacature voor jou heeft.

Gemeente Utrecht: samen voor de stad

Bij de gemeente Utrecht werken 4.000 betrokken medewerkers bij verschillende bedrijfsonderdelen. Samen werken wij voor ruim 330.000 Utrechters aan de stad. Het werk bij de gemeente Utrecht is erg belangrijk voor de maatschappij. Ook is het werk heel afwisselend. Onze ambitie is hoog: wij willen het beste voor de stad.

Ambities

In het coalitieakkoord ‘Utrecht maken we samen’ lees je wat onze ambities zijn. Bijvoorbeeld hoe we blijven werken aan een open, betrouwbare, scherpe en wendbare organisatie. De werksfeer bij de gemeente Utrecht is prettig en informeel.

Ontwikkeling van medewerkers

Bij de gemeente Utrecht vinden we je ontwikkeling erg belangrijk. Je krijgt de kans om je talenten in te zetten. Leidinggevenden coachen en helpen je daarbij. Samen met je leidinggevende maak je regelmatig nieuwe ontwikkelafspraken.

Stadskantoor

We werken in het stadskantoor met bijna alle collega’s onder één dak. Het stadskantoor is een moderne werkplek. Het is gericht op ontmoeten, kennis delen en flexibel werken. Moderne ICT helpt ons om onze doelen te bereiken.

Hulp en contact

Telefoon
14 030

E-mail