Werken bij de gemeente Utrecht

Utrecht is een stad met ambities, waar we verschillen vieren en talent een kans krijgt. Bij ons werk je voor een van de meest aantrekkelijke steden van Nederland. Groei mee met de ambities van de stad. En zorg dat alle inwoners van Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en meedoen. Door jouw talenten in te zetten en te ontwikkelen. Want wat jij kan, heeft Utrecht nodig.

Bekijk alle vacatures

Utrecht heeft jou nodig

Als organisatie willen we een afspiegeling zijn van de bewoners. Het maakt ons dus niet uit waar je bent geboren, wat je gelooft of van wie je houdt, maar wél of je maatschappelijk betrokken bent. We (h)erkennen, waarderen en benutten onze verschillen. We bieden ruimte aan iedereen, met talent als basis en diversiteit als kracht. Je collega’s heten je graag welkom.

Utrecht heeft jou nodig - Kom werkenbijutrecht.nl

Solliciteren met een (arbeids)beperking

We willen iedereen dezelfde kansen bieden. Ook met een beperking kun je reageren op al onze vacatures. Solliciteer op de vacature volgens de aanwijzingen die je in de vacaturetekst vindt. Geef in je sollicitatie aan dat je een arbeidsbeperking hebt. Je bent van harte welkom. Want wat jij kan, heeft Utrecht nodig.

Hulp en contact

Telefoon

14 030

Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur