Vestigen

Utrecht is een aantrekkelijke stad. Ook voor bedrijven. U kunt in Utrecht bedrijfsruimte huren of kopen, op nieuwe plekken óf bestaande locaties in de stad. Waar u ook naar zoekt: de gemeente onderzoekt graag samen met u de ruimte.

Utrecht City in Business (UCiB)

Hebt u verhuis- of vestigingsplannen? UCiB ondersteunt nieuwe en bestaande bedrijven, instellingen en organisaties.

Bedrijventerreinen

Bekijk het overzicht van bedrijventerreinen in Utrecht, met plattegronden van beschikbare kavels.

Kantoorruimte

Utrecht heeft veel kantoorlocaties. Klein, groot, oud of nieuw. Hebt u al een kantoorruimte op het oog? De medewerkers van Economische Zaken informeren u graag over de mogelijkheden.

Maak een afspraak.

Winkelgebieden en winkelruimte

Utrecht groeit en heeft de afgelopen jaren veel nieuwe winkelruimte gekregen. Vooral in Leidsche Rijn en het Stationsgebied zijn er veel mogelijkheden.

Leegstaande panden en gebouwen

Leegstaande panden en gebouwen verdienen een tweede kans, bijvoorbeeld als hotel, winkel, (kunst)atelier of kantoorruimte. Bekijk de mogelijkheden voor leegstaande panden en gebouwen

Vastgoed gemeente Utrecht

De gemeente is eigenaar van verschillende gebouwen en stukken grond. Meer informatie over het vastgoedaanbod van de gemeente.

Bouwgrond kopen of huren

Wilt u bouwgrond kopen voor het bouwen van een bedrijf? Of wilt u grond huren om een huis of bedrijf op te bouwen? Bel ons dan op 14 030. Wij nemen contact met u op.

Op TenderNed bieden wij soms kavels te koop aan voor bedrijven. Zoekt u grond in Leidsche Rijn? Kijk dan op de pagina Ondernemen in Leidsche Rijn.

Hulp en contact Economische zaken

Telefoon

14 030

E-mail

werkvooriedereen@utrecht.nl

Postadres

Postbus 8406, 3503 RK Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur