Ondernemen Vestigen

Utrecht is een aantrekkelijke stad. Oók voor bedrijven. U kunt in Utrecht bedrijfsruimte huren of kopen, op nieuwe plekken óf bestaande locaties in de stad. Waar u ook naar zoekt: de gemeente onderzoekt graag samen met u de ruimte.

Utrecht City in Business (UCiB)

Hebt u verhuis- of vestigingsplannen? UCiB geeft persoonlijk advies aan nieuwe en bestaande bedrijven, instellingen en organisaties.

Bedrijventerreinen

Bekijk het overzicht van bedrijventerreinen in Utrecht, met plattegronden van beschikbare kavels.

Bedrijfsverzamelgebouwen

Vooral voor starters, maar ook voor andere, kleinschalige bedrijven, zijn er bedrijfsverzamelgebouwen. U vindt er betaalbare flexplekken, kantoorruimte en vergaderzalen.

Kantoorruimte

Utrecht heeft veel kantoorlocaties. Klein, groot, oud of nieuw. Hebt u al een kantoorruimte op het oog? De medewerkers van Economische Zaken informeren u graag over de mogelijkheden.

Maak een afspraak.

Winkelgebieden en winkelruimte

Utrecht krijgt er de komende jaren veel nieuwe winkelruimte bij. Vooral in Leidsche Rijn en het Stationsgebied zijn er veel mogelijkheden.

Leegstaande panden en gebouwen

Leegstaande panden en gebouwen verdienen een tweede kans, bijvoorbeeld als hotel, winkel, (kunst)atelier of kantoorruimte. Bekijk de mogelijkheden voor leegstaande panden en gebouwen

Vastgoedaanbod gemeente Utrecht

De gemeente is eigenaar van verschillende gebouwen en stukken grond. Meer informatie over het vastgoedaanbod van de gemeente.

Hulp en contact Economische zaken

Telefoon

030 – 286 02 29

E-mail

ez@utrecht.nl

Postadres

Postbus 8406, 3503 RK Utrecht

Bezoekadres

Stadsplateau 1, Utrecht

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag, 9.00 - 17.00 uur