Prijzen zwemles kinderen

Met de elektronische lespas betaalt u elke les gemakkelijk en snel. Ook kunt u kiezen voor een intensieve zwemcursus. Deze kosten betaalt u in 1 keer.

Lespas

  • Als uw kind voor het eerst zwemlessen volgt betaalt u € 12,50 inschrijfgeld.
  • Voor de zwemlessen hebt u een elektronische lespas nodig. U betaalt hiervoor € 2,50.
  • Voordat de lessen beginnen, zet u een tegoed van een aantal lessen op de lespas. Bij elke zwemles halen we een les van de pas af.
  • U kunt de lespas in de laatste week van de lopende periode of in de eerste week van de nieuwe periode verlengen. Een periode is gemiddeld 8 weken.
  • U kunt de zwemlessen ook online betalen mijn.zwemmen-utrecht.nl. Als u inlogt en klikt op ‘Mijn cursussen’, dan kunt u daar de betaling doen.
Prijzen zwemles
Soort zwemlesKosten
45 minuten maandag t/m vrijdag, per les€ 10,45
45 minuten zaterdag, per les€ 11,80
45 minuten zondag, per les€ 13,00
Voorzwemmen   € 6,95
Oefenzwemmen (begeleider in Fletiomare, Den Hommel en De Kwakel)€ 6,20
Vakantiecursus A
5 dagdelen (Den Hommel)
€ 270,00
Vakantiecursus B
4 dagdelen (Den Hommel)
€ 215,00
Snelcursus C-diploma (Den Hommel)€ 170,00
Drijfpakje€ 40,50

Zwemles 45 minuten: u koopt een leskaart voor een volledige periode. Een periode loopt van diplomazwemmen tot diplomazwemmen. Er zijn 6 tot 10 lessen per periode. Lessen die uitvallen door officiële feestdagen hoeft u niet te betalen.

Zwemles voor kinderen en jongeren met U-pas

Heeft uw kind een U-pas? Dan kunt u ook het U-pas budget gebruiken voor zwemlessen. Dit kunt u aangeven bij het betalen van de zwemlessen.

Heeft uw kind (7 t/m 17 jaar) nog geen zwemdiploma A, geen schoolzwemmen en wel de U-pas? Dan is het mogelijk om gratis zwemles te volgen bij de Utrechtse zwembaden. Wilt u meer weten? Kijk dan op Zwemles met de U-pas of vraag naar meer informatie bij de receptie van Den Hommel, De Kwakel of Fletiomare.