Wijken Amsterdamsestraatweg

De Amsterdamsestraatweg is 5 kilometer lang, kaarsrecht en een van Utrechts meest levendige straten. De Straatweg is steeds in ontwikkeling en biedt een zeer divers aanbod dankzij de honderden ondernemers uit verschillende culturen. Samen met ondernemers en bewoners werkt de gemeente stap voor stap aan een verdere verbetering van het woon- en leefklimaat en de economische structuur van de straat.

Straatmakersportretten

Wie zijn de mensen die deze straat maken tot wat het is? Wie zijn de Straatmakers? Bekijk de portretten van Willem, Ibrahim, Mylene en Iris, Sharon, Wouter en Wim.

Bekijk de Straatmakersportretten

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Ontvang een aantal keer per jaar een nieuwsbrief met wat er speelt in de Amsterdamsestraatweg.

Toestemming
Door u aan te melden geeft u toestemming aan de gemeente Utrecht om uw e-mailadres te verwerken (gebruiken). Wij gebruiken dit alleen voor het toesturen en verbeteren van deze nieuwsbrief. We verzamelen bijvoorbeeld informatie over klikgedrag om te zien wat het meest gelezen wordt.

*  E-mailadres:
*  reCAPTCHA code:


Afmelden

Wilt u zich later toch liever afmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan altijd: in elke nieuwsbrief staat onderaan een link waarmee u kunt afmelden. Hiermee trekt u uw toestemming in. Wij verwijderen dan uw e-mailadres/gegevens.