Zorg en onderwijs Seksuele gezondheid en soa

Hebt u vragen of zit u ergens mee op het gebied van seksuele gezondheid? Bij ons team Seksuele gezondheid kunt u terecht met vragen rondom seksuele gezondheid, seksuele en gender diversiteit en seksualiteit in relatie tot opgroeien en opvoeden.

Soa-test

Denkt u een soa te hebben? Of bent u door uw sekspartner gewaarschuwd voor een soa? Dan kunt u voor een soa-test terecht bij uw huisarts.

Sense voor jongeren

Jongeren tot en met 24 jaar met vragen over onder andere seksualiteit, anti conceptie en (ongewenste) zwangerschap kunnen terecht bij het Sense spreekuur.

Sense spreekuren

Jongeren kunnen alleen op afspraak terecht op het spreekuur in het Stadskantoor. Een afspraak maken? Bel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 – 12.30 uur naar 030 – 608 60 84. De spreekuren zijn op maandag, dinsdag- en donderdagmiddag.

Hepatitis B-vaccinatie

Door onder andere onveilige seks of bloed-bloedcontact kunt u hepatitis B oplopen. Hepatitis B is een ernstige infectieziekte die vaker voorkomt bij mannen die seks hebben met mannen en sekswerkers. Behoort u tot deze risicogroepen? Dan kunt u zich hier makkelijk tegen laten beschermen door een gratis hepatitis B-vaccinatie.

Afspraak maken

Kijk voor het maken van een afspraak en informatie op de website mantotman.nl. of prostitutie.nl. Het spreekuur is iedere dinsdagmorgen van 9.15 tot 12.00 uur in het stadskantoor.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.sense.info of www.soaaids.nl.

Hulp en contact Seksuele gezondheid en soa

Telefoon

030 – 286 33 77

E-mail

volksgezondheid@utrecht.nl