Toespraken

Toespraken van burgemeester Sharon Dijksma uit de afgelopen 3 maanden.

Toespraken van de burgemeester staan 3 maanden op deze website. Eerdere toespraken vindt u in ons webarchief. U gaat in de kalender linksboven naar een datum waarop de toespraak die u zoekt op deze website heeft gestaan. Vervolgens gaat u via het menu naar deze pagina met toespraken (eerst klikken op 'Bestuur en organisatie' rechtsboven, dan naar 'College van B en W', 'Burgemeester en wethouders', 'Burgemeester Sharon Dijksma', en als laatste klikken op 'Toespraken').


Contact

Houd er rekening mee dat de agenda van burgemeester Sharon Dijksma veranderlijk is en er altijd iets tussen kan komen. Daardoor kan het voorkomen dat afspraken op korte termijn worden gewijzigd of geannuleerd. Onder dit voorbehoud worden afspraken in haar agenda opgenomen. Probeer een verzoek ruim op tijd voor de datum van uw bijeenkomst te versturen. Nodigt u de burgemeester binnen 4 weken voor aanvang van uw bijeenkomst uit, dan is de kans groot dat dit niet meer in te passen is.

  • U kunt de burgemeester een bericht sturen.
  • U kunt de burgemeester uitnodigen voor het bijwonen van een activiteit.
  • U kunt de burgemeester vragen om een bijdrage aan een publicatie, bijvoorbeeld het schrijven van een voorwoord of een aanbeveling.

Voor andere vragen kunt u mailen naar secretariaatburgemeester@utrecht.nl.