Sportzalen en gymzalen huren

Sporten in de gymzaal

Boeken kan tot 5 minuten van tevoren. In het weekend al vanaf €8,40 per uur!

Reserveer nuuw eigen gymzaal

Gymzalen zijn voor alle Utrechters

Dichtbij huis sporten en plezier hebben. Samen met uw kinderen, vrienden, buren of via een sportvereniging. Huur zelf een gymzaal in de schoolvakantie en ga met de kinderen uit de buurt apenkooien. Of begin een eigen kleine competitie met vrienden en buurtgenoten. Daag elkaar uit en kijk wie er wint met trefbal of basketbal.

Openingstijden

De sport- en gymzalen zijn 7 dagen per week te gebruiken van 8.00 tot 23.00 uur. Tijdens schooltijden gebruiken scholen de sport- en gymzalen. Wordt de zaal niet door een school gebruikt? Dan kunt u deze reserveren.

Toegang van sportzalen en gymzalen

Voor de gymzalen en sommige sportzalen hebt u een toegangscode nodig waarmee u de deur opent. U krijgt deze code als u een zaal boekt.

Materialen gratis te gebruiken

In de gymzalen vindt u de materialen die u zelf vaak niet heeft. Denk aan baskets, speelmatten, minitrampoline, klimrek, korfbalpalen, ringen en touwen. Deze spullen kunt u zonder extra kosten gebruiken. Leg een parcours aan en ga met uw vrienden en buurtgenoten de sportieve uitdaging aan.

Het enige dat u zelf mee moet nemen zijn de ballen, handdoek en toiletpapier.

(Materialen in de berging die zijn vastgemaakt zijn in eigendom van een vereniging en kunnen niet gebruikt worden.)

Sporten in een sporthal

Utrecht heeft naast de gym- en sportzalen ook 13 sporthallen en een atletiekhal. Ook deze kunt u reserveren als u een grotere ruimte nodig heeft die meer mogelijkheden biedt. In iedere sporthal is een beheerder aanwezig.

Schoonmaak van de zalen

Wilt u na gebruik van de zaal deze schoon achterlaten? Wij maken de zalen schoon op maandag tot en met vrijdag, voordat de scholen 's ochtends met hun lessen beginnen.

Melding, probleem of klacht?

Hebt u problemen met de toegang tot de gymzaal of sportzaal? Of is er iets anders aan de hand met de gymzaal of sportzaal (bijvoorbeeld schade of rommel)? Geef dit dan door aan het vastgoedloket:

  • Op maandag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur belt u met telefoonnummer 14 030.
  • Voor 10.00 uur, na 17.00 uur en in het weekend belt u het noodnummer 030 - 286 00 10.
  • U kunt ook online een melding doen.

Hulp en contact Sportlocaties

Telefoon

14 030

E-mail

vastgoed@utrecht.nl