Sportzalen en gymzalen huren

Sporten in de gymzaal

Boeken kan tot 5 minuten van tevoren. In het weekend al vanaf €8,40 per uur!

Reserveer nu uw eigen gymzaal


Dicht bij huis sporten en plezier hebben in een gymzaal of sportzaal kan vaak om de hoek. Samen met uw kinderen, vrienden, buren of via een sportvereniging.

Huur zelf een gymzaal in de schoolvakantie en ga met de kinderen uit de buurt apenkooien. Of begin bijvoorbeeld een eigen kleine competitie met vrienden en buurtgenoten.

Sport- of gymzaal boeken

De sport- en gymzalen zijn 7 dagen per week te gebruiken van 8.00 tot 23.00 uur. Tijdens schooltijden gebruiken scholen de zalen. Wilt u een zaal gebruiken en is er op dat moment geen school actief? Dan kunt u een boeking doen. Dat kan tot 5 minuten voordat u de zaal wilt gaan gebruiken.

Reserveer nu uw eigen sport- of gymzaal

Kosten

Als u een sportzaal of gymzaal huurt, dan betaalt u daarvoor een bepaald bedrag.

Bekijk de prijzen voor sportlocaties

Gebruik en voorwaarden

U kunt makkelijk gebruik van een sport- of gymzaal. Om het voor iedereen plezierig te houden, zijn er wel voorwaarden waar u zich aan moet houden.

Lees de gebruikersvoorwaarden

Materialen

In de gymzalen vindt u de materialen die u zelf vaak niet heeft. Denk aan baskets, speelmatten, minitrampoline, klimrek, korfbalpalen, ringen en touwen. Deze spullen kunt u zonder extra kosten gebruiken.

Het enige dat u zelf mee moet nemen, zijn de ballen, een handdoek en toiletpapier. Materialen in de berging die zijn vastgemaakt, zijn in eigendom van een vereniging en kunnen niet gebruikt worden.

Schoonmaak zalen

Wilt u na gebruik van de zaal deze schoon achterlaten? Wij maken de zalen schoon op maandag tot en met vrijdag, voordat de scholen 's ochtends met hun lessen beginnen.

Sporten in een sporthal

Utrecht heeft naast de gym- en sportzalen ook 13 sporthallen en een atletiekhal. Ook deze kunt u reserveren als u een grotere ruimte nodig heeft die meer mogelijkheden biedt. In iedere sporthal is een beheerder aanwezig.

Toegang van sportzalen en gymzalen

Voor de gymzalen en sommige sportzalen hebt u een toegangscode nodig waarmee u de deur opent. U krijgt deze code als u een zaal boekt.

Melding, probleem of klacht

Hebt u problemen met de toegang tot de gymzaal of sportzaal? Of is er iets anders aan de hand met de gymzaal of sportzaal, bijvoorbeeld schade of rommel? Geef dit dan door aan het vastgoedloket:

  • Op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur belt u met telefoonnummer 14 030.
  • Na 17.00 uur en in het weekend belt u het noodnummer 030 - 286 00 10 (niet bereikbaar op feestdagen en in de zomervakantie).
  • U kunt ook online een melding doen.

Hulp en contact Sportlocaties

Telefoon

14 030

E-mail

vastgoed@utrecht.nl