Evenement organiseren Binnenlocaties

Wilt u een evenement organiseren op een binnenlocatie in de stad? Voor een evenement in een leegstaand pand hebt u een vergunning nodig. Is het evenement in een sportzaal of congreszaal van een professionele aanbieder, dan hebt u meestal geen vergunning nodig.

Evenementen en corona

Het is weer mogelijk om evenementen te organiseren. Wel gelden er extra regels en voorwaarden. Zo zorgen we samen dat iedereen 1,5 meter afstand kan houden zodat het virus maximaal onder controle blijft. Voor een evenement in de openbare ruimte moet u een vergunning aanvragen. Voor straat- en buurtfeesten geldt een meldingsplicht.

Ga naar de pagina Regels en voorwaarden evenementen vanwege coronavirus

Weet u een (leegstaand) pand en hebt u van de eigenaar/beheerder toestemming om er een evenement te organiseren? Stuur een e-mail naar evenementen@utrecht.nl met daarin uw gegevens, telefoonnummer en wat uw plan is. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Sporthal

Wilt u een gemeentelijke sporthal gebruiken? Op www.utrecht.nl/sporthallen staan de locaties, kosten en voorwaarden.

Congres- of vergaderlocatie

Op www.utrechtconventionbureau.nl staan congres- en vergaderlocaties van professionele aanbieders. Heeft de aanbieder niet de juiste vergunning voor uw evenement? Neem dan contact met ons op.

Buurtcentrum, theaterzaal en andere locatie

Het aanbod voor de huisvesting van culturele, maatschappelijke en commerciële activiteiten staat op www.makelpunt-utrecht.nl.

Hulp en contact Evenement organiseren

Telefoon

14 030

E-mail

evenementen@utrecht.nl

 

Postadres

Vergunningen, Toezicht en Handhaving
Afdeling Vergunningen
Postbus 8375
3503 RJ  Utrecht